AdresData

Culturele adressen bestellen

Met AdresData krijg je toegang tot het meest volledige en actuele adressenbestand van de culturele sector. Het complete bestand van theaters, producenten, musea, festivals, én culturele pers. Meer dan 9000 organisaties met de juiste contactpersonen, en álle communicatiegegevens.


Wil je direct aan de slag? Klik dan op deze link knop voor het plaatsen van je bestelling en betalen met creditcard. Je ontvangt je inloggegevens vandaag nog.

Actueel en volledig

Alle organisaties worden jaarlijks actief benaderd en geactualiseerd. Alle mutaties uit het veld, en die we van gebruikers en andere bronnen krijgen, worden dagelijks verwerkt. Organisaties zijn verrijkt met genre, festival datum, bezoekersaantallen, stoelcapaciteit, oplage etc. Zo bereik je altijd de juiste organisaties en contactpersonen.

Om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent sturen we je op verzoek maandelijks een up-2-data bericht met wijzigingen in de adressenlijsten.

Altijd actueel en volledig
Alle relevante contactpersonen
Wij houden je up2date zonder meerkosten

Adreslijst maken
Adreslijst downloaden

Onbeperkt downloaden

AdresData abonnees kunnen zeer eenvoudig verfijnde adressenlijsten samenstellen van culturele organisaties. De lijsten mag je een jaar lang onbeperkt downloaden in Excel, zodat je altijd over een actuele adressenlijst beschikt. Geen extra kosten voor telefoonnummers en e-mailadressen; we hanteren één (cultureel) tarief voor alle informatie.

Filter op functie voor het juiste contactpersoon
Verfijnde lijsten samenstellen (segmenteren)
 Een jaar lang onbeperkt downloaden

De verschillende sectoren

Het totale AdresData bestand bevat vier sectoren (deelbestanden) met ieder zijn eigen rubrieken en verfijningen. Neem eventueel contact met ons op voor meer specifieke informatie over de bestanden.

Podiumkunsten

Onderverdeeld in 650 podium-accommodaties en 835 producenten. Met alle relevante contactpersonen. Als bonus krijg je de toeleveranciers en ondersteunende organisaties aan de podiumkunstensector.

Festivals

Meer dan 900 Nederlandse en 170 Belgische festivals met alle relevante contactpersonen (directie, marketing, programmering ).

Musea

Meer dan 1080 musea, galeries, expositieruimtes, etc. Inclusief alle relevante contactpersonen.

Pers & Media

Een overkoepelende culturele perslijst met meer dan 1350 Pers & Media-redacties die aandacht besteden aan cultuur. Onderverdeeld in RTV, geschreven pers, en digitale media. Inclusief Vlaamse redacties.

Een voorbeeld bestand bekijken?

Op de AdresData website kun je aan de linkerkant de rubrieken bekijken die wij hanteren in het AdresData bestand. Of bekijk een voorbeeld van een adressenlijst in Excel zoals je die ontvangt als je een adressenlijst downloadt.

Organisaties

Contactpersonen

Tarieven

De AdresData abonnementen zijn zeer cultureel geprijsd. Alle abonnementen zijn inclusief onbeperkt downloaden en inclusief maandelijkse up-2-data berichten met mutaties in je adressenlijsten. Alle abonnementen worden aangegaan voor 1 jaar en stilzwijgend verlengd. De opzegtermijn is 1 maand voor het verstrijken van het abonnement.

Podiumkunsten

Podiumkunsten

€ 202,50

Per jaar

Onder andere:
 650 accommodaties
 835 producenten

Musea

Museaal

€ 202,50

Per jaar

Onder andere:
1090 musea

Festivals

Festivals

€ 202,50

Per jaar

Onder andere:
1070 festivals

Pers

Pers & Media

€ 202,50

Per jaar

Onder andere:
 655 geschreven, 300 RTV, 220 digitaal
✓ 90 Vlaamse pers

Meerdere DEELbestanden?

Heb je interesse in meerdere deelbestanden, dan is het TOTAAL abonnement het meest voordelig. Met een abonnement op AdresData Totaal heb je toegang tot alle vier de sectoren (Podiumkunsten, Musea, Festivals en Pers & Media) en kan je dus een jaar lang onbeperkt actuele adressenlijsten downloaden.

AdresData Totaal

€ 395,-

Per jaar
Podiumkunsten
Museaal
Festivals
Pers & Media
De meest snelle service, altijd bereid om mee te denken en altijd tijd voor begeleiding en advies op maat. EM-Cultuur weet hoe het moet!
Tim van der Voort

Online Marketing & Publiciteit, Orkater

Wil je AdresData bestellen?

Neem vandaag nog een abonnement op AdresData. Via de onderstaande button kan je direct een bestelling plaatsen.
Na de bestelling ontvang je inloggegevens voor je eigen AdresData account.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.