Koppelingen

Onze diensten AdreZ en MailingLijst sluiten natuurlijk naadloos op elkaar aan, maar we praten ook met externe systemen zoals Ticketmatic, Ticketworks Marketing, Eventbrite, Exact, Typeform, Formdesk en WordPress etc.

Een goede koppeling bespaart veel tijd en (dubbel) werk, en voorkomt dat er fouten worden gemaakt. Daarnaast kun je met een koppeling het klantprofiel verrijken met informatie uit andere systemen. Een voorbeeld is dat na een e-mailingcampagne je contact in het CRM systeem automatisch wordt bijgewerkt met de naam van de campagne en de open-/klikgegevens, of dat bij een wijziging in de voornaam in het CRM dat ook direct wordt door verwerkt in de financiële administratie. Dat kan meteen, of kan automatisch iedere nacht worden overgehaald.

Elke koppeling biedt natuurlijk specifieke mogelijkheden en voordelen, en zijn niet voor iedere situatie nodig of geschikt, en daar weten we alles van. Neem dus contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie en gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op, we denken graag mee!

Bestaande koppelingen

Een aantal koppelingen zijn al gemaakt en in gebruik bij onze klanten. Een overzicht van deze koppelingen zie je hieronder.

Ticketworks Marketing

Selecties die je maakt in Ticketworks Marketing kun je naar MailingLijst sturen en daar direct gebruiken als doelgroep voor je mailing.

Typeform

Bekende informatie in MailingLijst direct ingevuld in het Typeform formulier. Resultaten van het formulier kunnen we weer inlezen in AdreZ.

Smart Event Manger

Contacten invoeren in AdreZ CRM worden direct toegevoegd en synchroon gehouden in SEM. Informatie uit SEM wordt weer getoond in de adrez.relatie.details.

Wordpress

Content van je website (nieuws, agenda, evenementen etc.) kunnen we direct inlezen en gebruiken in je nieuwsbrieven. Nooit meer dubbel werk!

Eventbrite

Klanten die kaartjes kopen in Eventbrite komen direct in AdreZ CRM. In AdreZ kan ja dan filteren op wie er allemaal een kaartje (en wat voor soort kaartje) hebben gekocht voor een bepaald event.

Formdesk

We hebben een mooie cirkel ingericht voor uitnodigingen en RSVP’s. Maak een selectie in AdreZ, verstuur je mailing met MailingLijst met daarin een button naar een Formdesk formulier. Ingevulde informatie komt weer terug in AdreZ. 

Ticketmatic

Naadloze integratie tussen e-mailmarketing en ticketing! Stuur automatisch e-mailingen op basis van actueel koop- en bezoekgedrag.

Exact

Je kunt debiteuren bijhouden in AdreZ CRM die automatisch worden toegevoegd en bijgewerkt in Exact. Uiteraard krijg je van Exact een debiteurnummer terug.
ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.