Onze Diensten

Met de diensten AdreZ, AdresData en MailingLijst bedienen we meer dan 500 klanten. De diensten van EM-Cultuur beslaan een breed pakket met uitgebreide mogelijkheden om te assisteren bij al je CRM en online marketing activiteiten.

AdreZ

AdreZ

CRM/relatiebeheer

Al je relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken met onze unieke ‘klinkt-als’ zoeker en je kunt je contacten voorzien van een onbeperkt aantal ‘vlaggetjes’ zodat je elke gewenste selectie kunt maken.

MailingLijst

MailingLijst

E-mailmarketing

Eenvoudig effectieve nieuwsbrieven en direct mails opmaken en versturen. Maak gebruik van de gebruiksvriendelijke blokken editor en gebruik je website-content direct in je nieuwsbrief. Zeer fijne e-mailmarketing software speciaal ontwikkeld voor culturele organisaties.

AdresData

AdresData

Culturele adresdatabase

Met AdresData krijg je toegang tot het meest volledige en actuele adressenbestand in de culturele sector. Meer dan 9.000 organisaties met de juiste contactpersonen en alle communicatiegegevens. Theaters, Musea, Festivals, Producenten en culturele Pers.

Koppelingen

Koppelingen

Naadloze integratie

Onze diensten sluiten natuurlijk naadloos op elkaar aan. Maar ook met externe systemen zoals Ticketmatic, Exact, SEM en WordPress ‘praten’ we goed. We hebben ruime ervaring met koppelingen en elke koppeling biedt zijn eigen unieke voordelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

We komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te presenteren!

We kunnen nog meer

Naast onze drie kerndiensten kan je bij ons ook terecht voor andere uitdagingen op het gebied van adressen en/of e-marketing. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordpress websites

Chatbots

We maken chatbots (virtuele assistenten) die bezoekers helpen een snel antwoord te krijgen op hun vraag.

Wordpress websites

Websites

We bouwen de mooiste websites in WordPress tegen zeer voordelige tarieven.
Conversies

Conversies

We hebben zeer ruime ervaring met het converteren van bestanden en databases van elk formaat.
Koppelingen

Koppelingen

Met de adrez.cloud API kunnen we alle systemen aan elkaar koppelen (vrijwel alle e-mail-, ticketing- en CRM systemen).
Formulieren

Online formulieren

Inschrijvingen direct verwerkt in je eigen systeem inclusief een eigen CMS.
EM-Cultuur kenmerkt zich door snel, accuraat en servicegericht handelen, ook als deadlines tussentijds verschoven worden. Onze nieuwsbrief is daardoor altijd up-to-date en we bereiken hiermee een nog steeds groeiende groep nieuwsbriefabonnees.
Bianca van der Putten

Hoofd Marketing, Zuiderzeemuseum

Wat kunnen we voor je betekenen?

In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag vrijblijvend wat de wensen en de mogelijkheden zijn, en of we wat voor elkaar zouden kunnen betekenen! Laat je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen snel contact met je op.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.