EM-Cultuur ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van de data van onze klanten heeft altijd de hoogste prioriteit en sinds 17 juni 2021 is EM-Cultuur dan ook ISO gecertificeerd. Elk jaar worden we getoetst of we het certificaat mogen behouden. Door deze jaarlijkse toets wordt gewaarborgd dat EM-Cultuur blijvend aan de gestelde beveiligingseisen voldoet.

ISO 27001

Wat houdt een ISO 27001 certificaat nou precies in?

Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm NEN-EN-ISO/IEC 27001.

Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging beschermt de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van informatie door een risicobeheerproces toe te passen en geeft onze klanten (en hun klanten), leveranciers en andere belanghebbenden het vertrouwen dat risico’s adequaat worden beheerd.

Met het certificaat tonen we ook aan dat we 100% AVG Proof zijn, lees hier meer over EM-Cultuur en de AVG. Het onderwijs hanteert hiervoor doorgaans het IBP (Informatiebeveiligingsbeleid en Privacy) en de STITCH normen van Surf.

Wat doen we verder om uw data veilig te houden?

Met het ISO 27001 certificaat kunnen gebruikers van onze software er dus verzekerd van zijn dat hun data bij ons in veilige handen is! Wilt u weten wat we verder allemaal doen om ervoor te zorgen dat uw gegevens bij ons in goede handen? Klik dan op onderstaande button.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.