MailingLijst

Gebruiksvriendelijke e-mailmarketing

MailingLijst biedt alles wat je nodig hebt voor het opmaken, versturen en analyseren van prachtige, effectieve e-mailingen. Zeer fijne e-mailmarketing software die speciaal is ontwikkeld voor non-profit organisaties. De ‘Nederlandse MailChimp’, maar dan met persoonlijke begeleiding, advies op maat en de beste helpdesk, voor een optimaal resultaat! Klik hier om inspiratie op te doen voor jouw nieuwsbrief. 

Webcontent

Blokken editor

Maak je e-mailingen met de prettige, intuïtieve blokken editor van MailingLijst. Je geeft standaard informatie op zoals titel, tekst, afbeelding en een link, en vervolgens kies je een van de stijlen, en MailingLijst maakt er automatisch een fraai vormgegeven nieuwsbrief-item van, geschikt voor alle mobiele apparaten.

Blokken editor (Drag & Drop)
Eenvoudig van volgorde veranderen
Verschillende stijlen te gebruiken (in je huisstijl)
Zeer gebruiksvriendelijk

Webcontent

NIET meer overtypen

Met MailingLijst kun je nieuws- en agenda-items van je website direct gebruiken in de nieuwsbrief. Inclusief titel, tekst, datum, afbeelding en URL. Je hoeft dus alleen maar aan te vinken welke items je in de nieuwsbrief wilt hebben. Je nieuwsbrief is op deze manier zo gemaakt!

Website content direct in je nieuwsbrief
Items daarna nog te bewerken
 De nieuwsbrief is in een paar klikken gemaakt
Meerdere feeds mogelijk (nieuws, agenda, programma)

De kracht van Mailinglijst zit hem in de grote kennis van de not-for-profit sector, waar wij als gebruikers allemaal van profiteren. Daarnaast is de samenwerking en service gewoon heel erg prettig. Laagdrempelig, informeel en snel geregeld; daarmee onderscheiden ze zichzelf.

Sandra Ringeling

Online Marketing Manager, Uitagenda Rotterdam

Nog meer mogelijkheden

MailingLijst biedt alle mogelijkheden die je mag verwachten van een e-mailmarketing systeem. Zo is er een aantal features en koppelingen beschikbaar die voor not-for-profit organisaties zeer interessant zijn. Denk aan integratie met het ticketingsysteem voor het mailen van bezoekers op basis van actuele verkoopstanden.

N

Statistieken

Zeer uitgebreide open-/klikstatistieken en een koppeling met Google Analytics.
N

PersonIFIEREN

E-mailingen zijn het meest effectief wanneer deze zijn gepersonifieerd (bv naam in onderwerp of mailing).
N

Responsive

Alle mailingen worden optimaal weergegeven op mobiele telefoons en tablets.
N

Doelgroepen

Maak doelgroepen en combineer meerdere segmenten om mailingen op maat te kunnen versturen.
N

Koppelingen

We koppelen aan verschillende ticketing- en CRM systemen. Ideaal voor mailingen op maat.
N

Helpdesk

Altijd gratis persoonlijk contact met een e-mailmarketing expert via telefoon, e-mail en chat.
Voor vragen en advies staan onze e-mailmarketing experts altijd voor je klaar!

Tarieven

Er is een aantal BASIS abonnementen die uitgaan van een vast all-in bedrag en een maximum aantal mails per jaar. Je krijgt toegang tot alle basis functionaliteiten en één contactpersoon kan gebruiken maken van de helpdesk. Voor grotere gebruikers gelden de FLEX abonnementen, waarbij we uitgaan van een vast bedrag voor de helpdesk en licentie. Daarnaast koop je naar behoefte e-mailcredits in. We doen graag een scherp aanbod op maat.

BASIS

v.a. € 458,50

Per jaar

BASIS I tot 12.500 mails per jaar
BASIS II tot 25.000 mails per jaar
BASIS III tot 50.000 mails per jaar
Vast bedrag en vast aantal mails per jaar

FLEX

Op aanvraag

Geschikt vanaf 50.000+ mails per jaar
Flexibele prijs per afdeling/organisatie
Flexibel aantal e-mailcredits
E-mailcredits bewaren en meenemen naar volgend jaar

Het opstartpakket

Voordat je van start gaat richten we samen jullie MailingLijst account in. Contacten worden geïmporteerd, lijsten opgezet en gekoppeld aan je website voor aan-/afmeldformulieren. Je krijgt een introductie cursus en uitgebreide begeleiding bij je eerste mailingen. Daarnaast krijg je een basis sjabloon in jullie eigen huisstijl. Ook een sjabloon op maat met eventueel een koppeling aan je website-content is allemaal direct mogelijk. De prijs van het opstartpakket is in overleg.

MailingLijst is ontzettend gebruiksvriendelijk en je ziet direct je bereik met resultaten! Ze denken ook fijn met je mee. En als je dan toch een vraag hebt, dan is de chat functie super handig, direct contact en je vraag direct beantwoord!
Eugenie Schaefers

Coördinator Marketing & Publiciteit, De Meerse

Wat kunnen we voor je betekenen?

We laten je graag zien hoe fijn en makkelijk je nieuwsbrieven samenstelt en verzendt met MailingLijst.
Laat je gegevens achter en we nemen vaak dezelfde dag nog contact met je op!

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.