EM-Academy

Met onze EM-Academy helpen we je om het beste uit AdreZ CRM en MailingLijst te halen!

Trainingen en Kennissessies

We organiseren regelmatig gratis trainingen en kennissessies waar je aan kunt deelnemen. Tijdens de EM-Trainingen worden verschillende aspecten van AdreZ CRM en MailingLijst behandeld, zodat je deze systemen optimaal kunt benutten. De EM-Kennissessies zijn wat meer algemenere sessies, waarbij er telkens een ander interessant onderwerp wordt behandeld. Op deze pagina vind je de komende trainingen en kennissessies waar je je voor kunt inschrijven.

Cyberveiligheid en implementatie van een systeem

11-06-2024 | 10.30 – 12.00 uur

Meld je aan voor de volgende EM-kennissessie. Tijdens deze kennissessie delen twee experts, Rogier en Tim, hun kennis op het gebied van Cyberveiligheid en Projectmanagement.

Rogier van Teeseling heeft al 25 jaar ervaring met ICT voor organisaties in de Culturele Sector. Vier jaar geleden heeft hij Stardust IT opgericht waarmee hij zich voornamelijk richt op IT-management. Dit doet hij voor verschillende organisaties waaronder het Stedelijk Museum, Foam, Bekijk ’t en Sebes & Bisseling.

Omdat informatie via het internet altijd en overal benaderbaar is brengt dit grote risico’s met zich mee. Want hoe zorg je er nu voor dat alle informatie overzichtelijk, beheersbaar en veilig bewaard en toegankelijk blijven? Rogier vertelt hoe je op een behapbare manier deze risico’s kunt aanpakken en verminderen met behulp van een overzichtelijk Excel sjabloon.

Tim Gees heeft een achtergrond in de software-, media- en webbureauwereld en heeft de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende branches. Hij ondersteund bedrijven bij het opzetten van een digitale strategie, het implementeren van software en het uitrollen van digitale producten zoals interne applicaties, apps en websites. 

Heeft jouw organisatie behoefte aan een CRM, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of is het niet duidelijk waarom de organisatie hiermee wil beginnen? Tim vertelt welke stappen belangrijk zijn bij het kiezen en implementeren van een CRM systeem. Want hoe creëer je een draagvlak aan het begin van zo’n traject? Welke techniek past er eigenlijk binnen jouw organisatie en wat zijn de valkuilen en succesfactoren bij een CRM implementatie?

Deze EM-Kennissessies is openbaar, dus iedereen kan zich aanmelden die meer wil weten over deze onderwerpen.

AdreZ

15-10-2024 | 11.00 – 12.00 uur

Tijdens deze training bespreken we wat basiskennis maar gaan we ook dieper op sommige onderwerpen over AdreZ. Op deze manier ontdek je alle handige tips en trick en kan je optimaal gebruik maken van AdreZ

MailingLijst

17-10-2024 | 11.00 – 12.00 uur

Tijdens deze training gaan we dieper in op verschillende onderwerpen van MailingLijst. Waarbij we extra aandacht zullen geven aan de editor van MailingLijst. Zo kom je erachter hoe jij de perfecte nieuwsbrief creëert.

Terugkijken?

We hebben al een aantal mooie en interessante trainingen en kennissessies georganiseerd. Kijk ze hieronder terug!

EM-training 1: De basis van AdreZ CRM en MailingLijst

Tijdens deze training deden we een basis doorloop van AdreZ CRM en MailingLijst. Ideaal voor mensen die hun kennis over deze systemen willen opfrissen of helemaal nieuw waren met onze systemen. Gemist? Kijk hem hier terug! 

Terugkijken >

EM-training 2: Basiskennis AdreZ, selectiecodes en selectieboom

Tijdens deze training bespraken we de basiskennis van AdreZ en gingen we dieper in op de onderwerpen; selectiecodes en selectiebomen. Deze informatie is waardevol voor zowel nieuwe gebruikers als voor degene die al gebruik maken van AdreZ. Je leert hoe je AdreZ optimaal kunt benutten. Gemist? Kijk hem hier terug! 

Terugkijken >

EM-training 3: Basiskennis MailingLijst, bounces en aanmeldtraject

Tijdens deze training bespraken we de basiskennis van MailingLijst en vertelde Jasper meer over: Hoe ga je om met bounce, Hoe kan je je eigen aanmeldtraject testen, Welke statistieken zijn er allemaal beschikbaar en nog veel meer. Deze informatie is waardevol voor zowel nieuwe gebruikers als degenen die al gebruik maken van MailingLijst. Gemist? Kijk hem hier terug! 

Terugkijken >