Branches

Met onze diensten bedienen we meer dan 600 klanten. Deze klanten bevinden zich voornamelijk in de culturele sector, in het onderwijs of zijn overheidsinstanties.

Cultuur

Cultuur

Al meer dan 35 jaar werken we in en rond de culturele sector. AdreZ en MailingLijst zijn ooit gemaakt toen Amsterdam culturele hoofdstad was in 1987. Sindsdien zijn we niet meer weg te denken uit de culturele sector.

Overheid

Overheid

Onze diensten zijn ook zeer geschikt voor overheidsinstanties zoals gemeentes en provincies. MailingLijst en AdreZ zijn gebruikersvriendelijk, flexibel in te zetten en voldoen aan de strengste beveiligingseisen.

Onderwijs

Onderwijs

Ook onderwijsinstellingen weten ons te vinden voor het gebruik van AdreZ en MailingLijst. Een goed overzicht van alumni, (gast) docenten, of snel een informatiemail of uitnodiging sturen? Het kan allemaal!

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.