AdreZ

CRM voor NOT-FOR-PROFIT organisaties

Relatiebeheer was nog nooit zo eenvoudig. Al je relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken en coderen. Belangrijke contactmomenten bijhouden en uitgebreide selectiemogelijkheden om ieder segment boven water te krijgen.

Adressen selecteren

Snel contacten zoeken

AdreZ is een beheerder van organisaties en contactpersonen pur sang. Je kunt snel contacten zoeken en vinden, om ze te verrijken met alle informatie die bekend is. Ook is het mogelijk om al je belangrijke contactmomenten vast te leggen in AdreZ. Zo kan je bijvoorbeeld zien dat je collega vorige week met een belangrijke VIP heeft gesproken aan de telefoon, en je ziet ook direct wat er is besproken. Of sla dat ene interessante mailtje die je van een klant hebt ontvangen op bij het contact.

Krachtige zoekmodule met een ‘klinkt als’ functie
Slimme filter mogelijkheden
Snel contacten zoeken op je mobiel
Contactmomenten bijhouden

AdreZ-selecteren

Selecteren en exporteren

AdreZ beschikt over ongekende selectie mogelijkheden. Selecteer op alle combinaties van tags/codes, vrije velden, regio en nog veel meer. Veel gebruikte selectievragen deel je met je collega’s, of sla je op voor hergebruik. Nadat de juiste selectie is gemaakt kun je de selectie natuurlijk bekijken, maar ook direct printen op een etiket of exporteren naar Excel. En uiteraard kun je de contacten snel een mooie en effectieve e-mailing sturen met MailingLijst.

Alle denkbare selecties zijn mogelijk
Selecties delen en opslaan voor later gebruik
Printen op etiket, exporteren naar Excel of direct e-mailen

Nog meer mogelijkheden

AdreZ biedt tal van CRM en relatiebeheer mogelijkheden die marketeers helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ook is er een aantal koppelingen beschikbaar met alle gangbare culturele toepassingen (online formulieren, ticketing, planning etc.).

N

Flexibel

Al je relaties en contacten in één systeem verrijkt met codes en vrije velden. En uiteraard alle communicatie-info zoals telefoon, e-mail etc.
N

Segmenteren

Selecteer op alle mogelijke combinaties van codes en velden. De gewenste selectie is zo gemaakt, die je vervolgens direct kunt bekijken, exporteren of mailen.
N

Integreren

AdreZ integreert naadloos met MailingLijst voor het verzenden van professionele en effectieve nieuwsbrieven, persberichten en uitnodigingen.
N

Rollen en Rechten

Geef gebruikers verschillende rollen. Zo is het denkbaar dat sommige gebruikers niks mogen wijzigen, en andere gebruikers wel alle rechten hebben.
N

Telefoon

Met de mobiele versie van AdreZ vind je iedere contactpersoon en organisatie ook op je telefoon en heb je overal toegang tot alle relatie gegevens.
N

Helpdesk

Van A tot Z persoonlijk contact met de helpdesk die je bijstaat bij de inrichting en waar je altijd terecht kunt voor vragen en wensen op het gebied van relatiebeheer.

Voor vragen en advies staan onze CRM experts altijd voor je klaar!

Tarieven

AdreZ is al 30 jaar de meest gebruikte en meest voordelige relatiebeheer oplossing voor de not-for-profit sector. Afhankelijk van je wensen maken we graag een vrijblijvend voorstel op maat. Het maandbedrag wordt in overleg afgestemd op basis van het aantal gelijktijdige gebruikers, en te beheren contacten. We hebben twee standaard pakketten die je eventueel kunt uitbreiden met extra gebruikers.

AdreZ Light

€ 612,-

Per jaar
1 gebruiker
5.000 adressen
Alle functionaliteiten
Inclusief helpdesk

AdreZ Small Business

€ 1119,-

Per jaar
3 gebruikers
10.000 adressen
Alle functionaliteiten
Inclusief helpdesk

Het opstartpakket

Voor nieuwe klanten is een opstartpakket beschikbaar. In het opstartpakket zit de conversie van het huidige adressenbestand en de inrichting van de nieuwe AdreZ account. Het opstartpakket is inclusief een training voor alle AdreZ gebruikers, en we begeleiden je bij de inrichting en het opstarten met AdreZ.

EM-Cultuur heeft onze database van contacten en relaties omgetoverd tot een overzichtelijk en werkbaar CRM systeem waarmee wij voortaan met minder tijd en vooral minder frustratie in staat zijn om gericht onze doelgroepen te benaderen.
Martijn van Heemskerck van Beest

Adjunct-Directeur, NEMO

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wil je meer informatie over AdreZ? Of wil je een (online) demo of offerte aanvragen?
Laat je gegevens achter en we nemen vaak dezelfde dag nog contact met je op.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.