Meer informatie of hulp nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AdreZ CRM en MailingLijst? We vertellen je er graag meer over, het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om een vrijblijvende digitale demonstratie in te plannen van een half uurtje. Vul dit formulier in of neem contact met ons op via:

T: 020 4626000
E: info@em-cultuur.nl

Maak je al gebruik van AdreZ CRM of MailingLijst en heb je een vraag? Raadpleeg de online handleiding of neem contact met ons op via:

T: 020 4626007
E: support@em-cultuur.nl

Ons kantoor

We zijn gevestigd op het meest centrale punt van Amsterdam, het Damrak. Slechts 2 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

Adres

Damrak 68
1012 LM Amsterdam

Routebeschrijving

Loop het Centraal Station uit richting de Dam. Loop rechtdoor over het Damrak. Ons kantoor bevindt zich aan je rechterhand recht tegenover het Beursplein. We adviseren om niet met de auto te komen, parkeren hier in de buurt is duur of lastig ;-).

Damrak 68

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.