CRM en e-mailmarketing voor culturele organisaties

Onze klantenkring is cultureel en toch heel divers, van kleine theatergroepen tot grote musea. Onze missie is om met onze tools en service de klanten te helpen zoveel mogelijk bezoekers naar het theater, festival of museum te krijgen.

✓ Theaters & Producenten

Als geen ander weten we wat er speelt in het theater. Content uit je website, de bezoekers direct uit je ticketing snel kunnen mailen. Ook werken we veel met producenten. Bereik je publiek en de programmeurs op een effectieve manier met onze e-marketing tools.

✓ Musea

Wil je als museum je (potentiële) bezoekers, vrienden, donateurs, huurders etc. beter beheren en bereiken? Wij hebben de oplossingen.

✓ Festivals

Zakelijke contacten voor iedereen en overal bereikbaar. Maar ook voor publieks mailingen en integratie met kaartverkoop.

✓ Koepels

Diverse koepel maken gebruik van de sterke combinatie AdreZ/MailingLijst. Ledenbeheer in AdreZ, daar ook snel selecties kunnen maken om die vervolgens te kunnen mailen met MailingLijst.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.