CRM en e-mailmarketing VOOR HET ONDERWIJS

Ook onderwijsinstellingen weten ons te vinden voor het gebruik van AdreZ en MailingLijst. Onderwijsinstellingen hebben vanuit hun rol in de samenleving vele relaties die behartigd moeten worden, denk bijvoorbeeld aan; studenten, alumni, docenten, belangenverenigingen en andere contacten waarbij een goed relatiebeheer systeem van belang is.

Met AdreZ kunnen de contacten verschillende ‘tags’ krijgen zodat je bijvoorbeeld snel een lijst kunt genereren van alle derdejaars studenten van een bepaalde opleiding. Of alle alumni die zijn afgestudeerd tussen 2018 en 2020. Met zo’n selectie kun je van alles doen zoals snel mailen met Outlook, exporteren naar Excel of rapporten (zoals badges) genereren.

Met MailingLijst houd je snel en makkelijk ouders, gastdocenten, alumni of andere geïnteresseerden op de hoogte door het versturen van een mooi opgemaakte uitnodiging voor open dagen, borrels, vergaderingen en presentaties. Er kunnen verschillende doelgroepen gemaakt en gecombineerd worden om de mailingen op maat te kunnen versturen.

Veilig en betrouwbaar

De beveiliging van uw gegevens is onze top prioriteit. Uiteraard voldoen we met onze systemen aan de normen die het onderwijs tegenwoordig stelt aan hun leveranciers. We noemen er een paar:

  • Wij zijn 100% AVG proof
  • Alle serversystemen staan in Nederland
  • We maken uiteraard elke nacht back-ups
  • We hebben opties voor het recht van vergetelheid en het automatisch verwijderen van informatie na een bepaalde periode
  • Onze systemen voldoen aan de normen van IBP en STITCH
  • Indien gewenst kunt u gebruik maken van twee factor authenticatie (2FA)
  • Onze systemen worden jaarlijks doorgelicht door een externe gecertificeerde organisatie
  • ISO 27001 gecertificeerd
ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.