Hij is er! Kleine Ko. De eerste Nederlandse virtuele theater-assistent. Hij helpt je online op weg.

 Onze nieuwste aanwinst is: Kleine Ko. De eerste Nederlandse virtuele theater-assistent. Eindelijk een jongen tussen alle vrouwen op kantoor van De Kleine Komedie. Kleine Ko is een virtuele assistent (chatbot) en helpt je zoeken op de website, geeft antwoord op je vragen en loodst je door de voorstellingen. Je vindt hem rechtsonder op de www.dekleinekomedie.nl , en op de Facebook pagina van De Kleine Komedie (berichten). Maak vooral een praatje met hem om kennis te maken, of om je vragen te stellen.

We hebben Kleine Ko zoveel mogelijk antwoorden op vragen gegeven en hij is op de hoogte van wat er speelt, maar hij is nog jong en moet nog veel leren. Soms zal je merken dat hij nog niet al je vragen kan beantwoorden. We vragen je dan ook om een klein beetje geduld met hem te hebben. Hoe meer vragen hij krijgt, hoe sneller hij leert.

Kleine Ko is de eerste van een serie virtuele assistenten die EM-Cultuur ontwikkelt voor theaters, poppodia, festivals, theatermakers enzovoort. We combineren onze passie voor cultuur met 30 jaar ervaring in de marketing, ticketing, zoekschermen etc. We doen dit onder de productnaam: DataMagic.ai (toveren met data). Lees meer over DataMagic op onze website.

 

 

Kleine Ko is gevoed met honderden vragen en antwoorden. Hij is uitgedaagd, geprobeerd, gesard en bejubeld en nu klaar voor het grote publiek. Laat ons vooral na je ervaring met Kleine Ko weten wat je mist, wat hij anders zou kunnen doen of geef ons andere tips via dit formulier.