We hebben de afgelopen tijd weer veel mooie organisaties mogen verwelkomen als klant van AdreZ en/of MailingLijst. We zien dat veel organisaties de keuze maken voor onze diensten vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de uitstekende service en helpdesk en we zijn 100% AVG proof.

Kort nadat het Stedelijk Museum Amsterdam is begonnen met AdreZ heeft men ook de keuze gemaakt om te mailen met MailingLijst. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Munttheater Weert, weer zo’n prachtige naam. Munttheater Weert gaat mailen met MailingLijst en gaat daarnaast gebruik maken van de koppeling tussen Ticketmatic en MailingLijst.

Holland Opera maakt al een tijd gebruik van AdreZ en gaat voor het versturen van nieuwsbrieven nu ook werken met MailingLijst. Op deze manier profiteert Holland Opera ook optimaal van de integratie tussen beide systemen.

FOTODOK gaat voor het beheren van relaties werken met AdreZ CRM. Alles is netjes overgezet en ingericht, dus alle contacten worden staan nu op een centrale en veilige plek terwijl het beheer van contacten super eenvoudig is.

En ook ARIAS Amsterdam, Oranjewoud Festival, North Sea Round Town, Museum Speelklok en Filmhuis Bussum zijn inmiddels ook allemaal gaan werken met MailingLijst.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op!