AdreZ beschikt over een mobiele versie: m.adrez.net. Zo hebben jij en je collega’s ook onderweg toegang tot het collectieve bestand met contacten. De mobiele versie van AdreZ is een kleine webapplicatie voor op je telefoon.

Tip: sla de mobiele website van AdreZ op als snelkoppeling op het beginscherm van je telefoon, zodat je snel toegang hebt!

Zoeken en vinden van contactpersonen

Het draait in de mobiele versie van AdreZ vooral om het zoeken en vinden van contacten. Bij het zoeken van contacten worden de gegevens live uit je AdreZ-database gehaald en op je mobiele apparaat getoond. Je kan gewoon zoeken op naam, maar je kan ook filteren op selectiecodes en regio’s uit AdreZ.

Contactmomenten inzien en toevoegen

Als je een contact hebt gevonden kun je er een aantal dingen mee doen, je hebt natuurlijk direct inzage in alle gegevens van het contact. Als je klikt op het telefoonnummer kun je het contact direct bellen, en als je klikt op het e-mailadres opent je standaard e-mail app zodat je direct een mail kan versturen.

Maar er kan nog meer… Zodra je een contact hebt gevonden kan je die direct inzien. Zo zie je bijvoorbeeld welke selectiecodes dit contact allemaal heeft of wanneer het laatste contact is geweest en wat er toen is besproken.

Daarnaast is het mogelijk om vanaf je mobiel direct gespreksverslagen en mutatieverzoeken toe te voegen. Handig als je in de trein terug zit van een afspraak en je afspraken en follow-ups direct wilt verwerken in AdreZ.