Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij hebben een nieuwe partner gevonden! En dat is Afdeling Cultuur. Deze partij vult ons perfect aan op het gebied van e-mailmarketing. Ze zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een warm hart voor cultuur. Zij zien het als hun missie om de online marketing van Nederlandse culturele organisaties naar een hoger niveau te tillen. Voor ons was één en één twee, dus hebben we de handen ineengeslagen. 

Even voorstellen… 
Afdeling Cultuur is een project van online marketingbureau Afdeling Online. Op deze manier hebben zij the best of both worlds: de prachtige content en de verhalen van de non-profit wereld en de zakelijke aanpak van de commerciële sector. Afdeling Cultuur is van mening dat e-mailmarketing niet mag ontbreken in een effective marketingmix. Laat dat nou nét goed aansluiten bij EM-Cultuur. 

Nieuwjaarsactie
We begrijpen dat jullie nu staan te popelen om kennis te maken. Dat kan! Om onze nieuwe samenwerking knallend van start te gaan, hebben we een nieuwjaarsactie bedacht. Afdeling Cultuur kent ons systeem MailingLijst op haar duimpje en helpt onze klanten graag om het onderste uit de kan te halen met hun nieuwsbrieven. 

Daarom kan jij je inschrijven voor een waardevolle analyse van jouw nieuwsbrief resultaten van het afgelopen jaar, gegoten in een uniek jasje. Cadeautje! We doen dit X aantal keer, dus schrijf je snel in via … en wie weet heb jij in januari een diepgaande analyse te pakken. 

(Cult)uurtje sparren
Heb jij een prangende vraag voor Afdeling Cultuur of wil je eens met iemand praten over hoe je de online marketing van jouw culturele organisatie kunt optimaliseren? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar hallo@afdelingcultuur.nl of te bellen 0492 700220 op donderdag tussen 14.00u en 15.00u. Dan heeft Afdeling Cultuur haar agenda geblokt voor een (cult)uurtje sparren, dus daag ze uit!

Lees meer over Afdeling Cultuur > https://www.afdelingcultuur.nl/