We hebben groot en leuk nieuws! Data Trippers, een oude bekende in de sector, die al jarenlang de AdreZ- en MailingLijst-software onderhoudt, voegt zich definitief bij EM-Cultuur. Hierdoor hebben we meer capaciteit voor hoogstaand maatwerk en kunnen we nog harder werken aan onze grote wens: AdreZ.plus, met het beste van AdreZ en MailingLijst in één applicatie.

Jurgen de Jonge (links) wordt de nieuwe directeur en de techniek komt in handen van Robert Mulder (midden). Erick de Boer (rechts) doet een stapje opzij en zal zich bezighouden met advies, het ondersteunen van de techniek en het ontwerpen van AdreZ.plus.

Jasper Zijp blijft in zijn huidige rol onze klanten en projecten op onnavolgbare wijze begeleiden bij de implementatie en het werken met onze toepassingen. Rogier van Teeseling zal zelfstandig verder gaan als ICT/security-consultant met zijn nieuwe bedrijf FANATICS.

Erick aan het woord:

Na 35 jaar is het tijd om een stapje opzij te doen. Ik blijf de komende jaren nog wel nauw betrokken bij EM-Cultuur en haar projecten en men zal al mijn passie, kennis en ervaring gaan terugzien in AdreZ.plus. Ik heb veel vertrouwen in het team dat er nu staat. We gaan er wat moois van maken!

Erick de Boer

Wat verandert er voor de klanten?

Er verandert niet zoveel. We blijven “EM-Cultuur, EM-Overheid en EM-Onderwijs” en onze klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde diensten AdreZ en MailingLijst die uiteraard regelmatig geüpdated en verder ontwikkeld zullen worden. Ook aan de ondersteuning verandert er helemaal niets. Sterker nog, we hebben nu meer capaciteit om u nog beter en nog sneller van dienst te kunnen zijn!

Wat zijn de plannen voor de korte termijn?

Jurgen en Robert trekken bij ons in op het Damrak en het team van EM-Cultuur wordt verder uitgebreid met een programmeur en een helpdesk medewerker. Het vaste team van EM-Cultuur zal vanaf 1 januari 2022 bestaan uit:

 • Jurgen de Jonge – Directeur
 • Robert Mulder – Hoofd Techniek
 • Jasper Zijp – Projecten & Accountmanager
 • Erick de Boer – Relatiebeheer, Advies & Techniek
 • Stefan Schouten – Programmeur
 • Helpdesk medewerker (vacature)

Dit vaste team wordt ondersteund door externe specialisten:

 • Eelko Vogelzang – Nieuwsbrief-html-vormgeving
 • Tinus Niemeijer- Linux systeembeheer
 • Rogier van Teeseling – AVG/ISO en Security
 • Jaap van der Kreeft – Programmeur
 • Yvonne, Paul en Sandra – Administratie

Wat zijn de plannen voor de langere termijn?

We willen de applicaties AdreZ en MailingLijst samenvoegen tot één applicatie: AdreZ.plus, waarin al het goede, alle ervaring en alle wensen worden verenigd. We bouwen met de nieuwste technieken en veiligheidseisen en creëren een kapstok voor uitbreidingen, koppelingen en maatwerk. De planning is dat we eind 2023 de eerste klanten gaan upgraden naar AdreZ.plus.

Jurgen aan het woord:

Als Data Trippers onderhouden wij al jarenlang AdreZ en MailingLijst. Nu doet deze niet te missen kans zich voor! We zien de potentie om beide pakketten verder te ontwikkelen naar één applicatie waar alle klanten van gaan profiteren! We kunnen dat integreren met het sterke maatwerk dat we al jaren leveren vanuit een professionele organisatie voor de leukste doelgroepen in Nederland.

Jurgen de Jonge

Vragen?

Heeft u verder nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via support@em-cultuur.nl, of 020 462 6000.

Met vriendelijke groet,
Team EM-Cultuur