Ook vanuit huis in deze bizarre tijden blijven wij onze klanten ondersteunen! Hieronder een overzicht van de acties die we onze klanten (en andere culturele organisaties) bieden:

Een periode gratis mailen
Alle corona-gerelateerde mailingen die door klanten van MailingLijst zijn verzonden in de periode 12 t/m 31 maart zullen we niet in rekening brengen (meer dan 1 miljoen mails). We maken een overzicht en sturen onze MailingLijst klanten het aantal mailcredits  dat ze (terug) krijgen, 

Gratis online sessies
Vanaf 12 maart zijn we begonnen met gratis online sessies. Onderwerpen kunnen heel breed zijn, van het optimaliseren van je nieuwsbrief tot het ontdubbelen in AdreZ. We merken dat onze klanten juist nu hiermee aan de slag gaan, dus de gratis online sessies zijn ook een groot succes! Dat is ook de reden dat we hier gewoon mee door blijven gaan.

Hulp bij ‘verzet-mailingen’
Podia en festivals helpen we bij het mailen van bezoekers die een kaartje hebben gekocht voor een geannuleerde of verplaatst evenement. Selecties worden gemaakt in de ticketingsystemen en de mailingen worden direct verzonden met MailingLijst. Het resultaat is een Excel bestand met daarin de wens van de bezoekers (geld terug, doneren etc.).