Musea zijn dicht, voorstellingen en concerten gaan niet door of worden verplaatst. Dit betekent dat er duizenden kaartkopers gevraagd moet worden of ze naar de nieuwe datum willen, of ze een tegoedbon willen, of dat ze hun geld terug willen (waarvan ze dan eventueel nog iets kunnen doneren).

Dit is een heidens karwei waarin de meeste kaartverkoopsoftware niet zal hebben voorzien, en wat een enorme logistieke puzzel oplevert. Wij willen je graag bijstaan met onze expertise, kennis van de sector en e-marketing.

Dit is wat we voor je kunnen doen:

Stap 1
We importeren je Excel-bestand naar MailingLijst met de gegevens van de kaartkopers per evenement, of van een groep evenementen, inclusief ordernummers, event-namen enzovoort.

Stap 2
We sturen iedereen een persoonlijke e-mail in je huisstijl met een korte uitleg: “U heeft kaarten besteld voor evenement X, wat wilt u hiermee doen?”.

Stap 3
In de e-mail zit een link naar een slim online formulier dat men direct kan invullen. Bij tegoedbonnen en terugbetalingen wordt eventueel gevraagd of de bezoeker nog wil doneren.

Stap 4
We sturen een vriendelijke herinnering naar de kaartkopers die het formulier nog niet hebben ingevuld.

Stap 5
Resultaat: één Excelbestand met alle ingevulde formulieren inclusief alle gegevens (naam, e-mailadres, voorstelling, gewenste actie, donatie, én natuurlijk ordernummer en IBAN). Die kun je dan weer gebruiken voor een ex-casso-actie via de kassa.

We kunnen dit met álle Excelbestanden uit álle ticketingsystemen. We hebben een flexibel online basisformulier ontwikkeld, dus kunnen snel schakelen!

Kosten
Onze hulp verplicht tot niets (je hoeft geen abonnement op MailingLijst te nemen). We brengen bescheiden de tijd in rekening die we met de actie bezig zijn, plus de kosten van de formulierenleverancier voor de looptijd van de actie. De kosten voor de verzonden mails komen voor onze rekening als gebaar naar de sector.

Gebruik maken van onze hulp, of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via support@em-cultuur.nl. Eerst even bellen om de mogelijkheden kort door te spreken kan ook. Bel dan naar 020-4626000 en vraag naar Jasper Zijp of Rogier van Teeseling.