E-marketingstage vanuit de coulissen!

EM-Cultuur bedient meer dan 600 theaters, theater- en muziekgroepen, festivals, en musea met online e-marketing tools. Onze gebruikers zijn de marketingmedewerkers die de communicatie voor deze culturele organisaties verzorgen. We ondersteunen ze met onze diensten om nog meer bezoekers naar het theater en museum te krijgen.

We doen dit al 30 jaar met veel plezier vanuit hartje Amsterdam (Damrak), zodat we onze klanten per fiets, tram of trein kunnen ontmoeten. We voelen ons betrokken bij de culturele sector. Onze e-marketing tools zijn goed, en we onderscheiden ons pas echt met onze ervaring, helpdesk en persoonlijke, no nonsense aanpak.

Uiteraard brengen we onze eigen diensten en producten zelf ook aan de man met allerlei technieken voor het maken van webinars, animatiefilmpjes, infographics, nieuwsbrieven, landingpages, adwords- en social-media-campagnes enzovoort.

Wat kun je bij ons leren? Je krijgt een gevarieerd takenpakket en we leren je onder andere:

  • Hoe je infographics, animaties en presentaties maakt
  • Hoe je social media professioneel en effectief kunt inzetten
  • Hoe je een goede nieuwsbrief maakt van opmaak tot analyse
  • De fijne kneepjes van Google Ads en Google Analytics
  • Het werken met en onderhouden van WordPress-websites

Je krijgt een kijkje in de keuken van marketingafdelingen van culturele organisaties en we leren je de beginselen van gebarentaal om te kunnen communiceren met één van onze collega’s (nog mooier is natuurlijk als je dat al kunt).

We zijn een kleine en informele organisatie waar je de ruimte en tools krijgt om jezelf te ontwikkelen. We zoeken jou, met relevante kennis van online marketing & social media en interesse in de culturele sector… Je draait mee met onze marketing en support (klantcontact) afdeling tegen een redelijke stagevergoeding.

Dus wil je een allround en gevarieerde stage en praktijkgericht meedraaien in onze marketingactiviteiten? Reageer dan nu!

Mail je CV en korte motivatie naar rogier@em-cultuur.nl De stageperiode is wat ons betreft flexibel.