AdreZ kan rapporten genereren waarop ook de foto’s van de contacten, of logo’s van organisaties zijn opgenomen. Denk hierbij aan smoelenboeken of badges.

Smoelenboek:
Belangrijk is dat er eerst een selectie wordt gemaakt van contacten/organisaties met een afbeelding (pasfoto of bedrijfslogo). Na het maken van een selectie kan je via Uitvoer > Rapporteren een Smoelenboek genereren. 

Standaard wordt in een smoelenboek de foto, de naam en de functie van het contactpersoon opgenomen. De lijst wordt de alfabetisch opgebouwd (achternaam), van boven naar onder, van links naar rechts. Mochten er ook contacten zijn zonder afbeelding, dan worden deze getoond na de contacten die wel een afbeelding hebben.

In het smoelenboek kun je ook gebruik maken van stickers, waarmee je een plakkertje kunt plaatsen bij de foto’s van de contacten. Hiermee onderscheid je dan bijvoorbeeld “personeel”, “ex-personeel”, “gasten” en “vips”. 

Badges:
Belangrijk is dat er eerst een selectie wordt gemaakt van contacten/organisaties met een afbeelding (pasfoto en/of bedrijfslogo). Na het maken van een selectie kan je via Uitvoer > Rapporteren een Badge-rapport genereren.

Voor badges wordt standaard het logo van de organisatie getoond, de naam van de organisatie en de naam en functie van het contact. Op de badge kan extra informatie worden geplaatst zoals vrije velden, of een veld waarmee een “sticker” kan worden getoond. Met de sticker kun je dan in één oogopslag zien welk “type” contact je voor je hebt (denk aan: VIPS, deelnemers, personeel, enzovoort).

 AdreZ bevat een standaard lay-out (voor de Avery L4786-20) zelfklevende badges, maar kan ook worden aangepast naar eigen wensen. Neem hiervoor contact op met helpdesk@em-cultuur.nl.