Ticketmatic is een kaartverkoop-programma dat veel wordt gebruikt door culturele instellingen. Vandaar dat we voor een aantal van onze MailingLijst klanten een speciale Ticketmatic koppeling hebben ontwikkeld. Hieronder leggen we uit hoe deze koppeling precies werkt.

Maak je gebruik van Ticketmatic en wil je ook profiteren van de koppeling met MailingLijst? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

In het kort: Wat houdt de koppeling precies in?

Met de koppeling worden de contactgegevens van kaartkopers uit Ticketmatic automatisch
uitgewisseld met MailingLijst. Dit gebeurt op basis van het e-mailmarketing vinkje in Ticketmatic. Aan- en afmeldingen, en als bijvoorbeeld e-mailadressen onbereikbaar blijken, worden automatisch in MailingLijst en Ticketmatic synchroon gehouden, zodat je in beide applicaties altijd de meest actuele contactenlijst hebt.

Ticketmatic biedt uitgebreide selectiemogelijkheden om contacten te selecteren op basis van hun koop-/bezoekgedrag. Deze contacten kunnen dan “met een druk op de knop” in MailingLijst worden gebruikt als doelgroep voor Direct Mails (servicemails, after-sales, enquêtes, aanbiedingen) en andere e-mailmarketing campagnes.

Ook voor genre-nieuwsbrieven is de koppeling ideaal. In Ticketmatic kunnen contacten hun interesses aangeven (genres) die dan in MailingLijst kunnen worden gebruikt voor genre-nieuwsbrieven/ladders. Uiteraard kan een ontvanger zijn voorkeuren aanpassen en die worden dan in Ticketmatic én MailingLijst bijgewerkt.

PS. Wist je dat we met MailingLijst ook direct content van je website kunnen inlezen in je nieuwsbrief. Zo heb je bijvoorbeeld heel snel een aantal voorstellingen/concerten in je nieuwsbrief inclusief titel, tekstje, afbeelding, datum en kaartkoop-link.

Op de Ticketmatic klantkaart werkt de connector bij welke e-mailmarketing campagnes het contact heeft ontvangen. In MailingLijst worden uitgebreide statistieken bijgehouden zoals het open- en klikgedrag van je contacten.

Andere ticketing systemen?

Gebruik je een ander ticketingsysteem? Geen probleem, we kunnen ook koppelingen maken met bijvoorbeeld LVP, ActiveTickets, Voordemensen etc. Geef je ideale situatie aan ons door en we denken geheel vrijblijvend met je mee!