Jaarlijks wordt door een extern bureau ons ISO 27001 certificaat geëvalueerd. En ook dit jaar zijn we daar weer succesvol doorheen gekomen! 

🔎 ISO 27001
Het ISO 27001 certificaat bevestigt dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging goed is ingericht en dat zowel AdreZ CRM als MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de NEN-EN-ISO/IEC 27001 norm. Dit jaar hebben we opnieuw de toetsing doorstaan, wat aantoont dat EM-Cultuur consistent voldoet aan de gestelde beveiligingseisen. Hiermee tonen we ook aan dat we 100% AVG Proof zijn.

Dit jaar was een speciaal jaar, want wij zijn ‘geupgraded’ naar de nieuwste versie van ISO 27001. We zijn nu NEN-EN-ISO/IEC 27001:2023 nl gecertificeerd! Daarnaast is de certificatie verplaatst naar onze holding, met daarbij een vernoeming van onze werkmaatschappijen. Per saldo verandert er daardoor niets voor EM-Cultuur, AdreZ en MailingLijst.

Gebruikers van onze software kunnen er dus verzekerd van zijn dat hun informatie bij ons in veilige handen is! Benieuwd wat een ISO certificaat nou precies inhoudt? Klik hier voor meer informatie.

Meer Informatie?
Van onze ISO-certificering wordt een gedetailleerd rapport opgesteld. Klanten kunnen een leesbare samenvatting hiervan opvragen. Neem hiervoor contact op met ons via support@em-cultuur.nl.