Heb je contacten in je bestand zitten? Bijvoorbeeld in AdreZ of MailingLijst, dan kan het goed zijn om eens in de zoveel tijd je contacten te vragen of alle gegevens nog kloppen. Tevens kan je de contacten gelijk de mogelijkheid bieden om gegevens te wijzigen of aan te vullen of te verwijderen uit je bestand.

Rondom de periode van de AVG hebben we veel van dit soort acties gedaan voor onze klanten. Nu de AVG-storm wat is gaan liggen wil niet zeggen dat je dit niet meer hoeft te doen, juist wel. Het is altijd een goed idee om je bestand verder te actualiseren. Een compleet en actueel bestand van contacten is waardevol voor elke organisatie. Wij kunnen je helpen en deze actie voor je uit handen nemen!

Hoe gaan we te werk?

Geef aan ons aan welk bestand of welke selectie van contacten je wilt updaten. Denk na over de insteek van de update. Wil je een nieuwe optin bemachtigen? Wil je vragen of gegevens nog kloppen met optie om gegevens te wijzigen en aan te vullen? Wil je de mogelijkheid geven om gegevens te verwijderen?

Zodra dit helder is stuur je de tekst voor de e-mail naar ons toe. Tevens geef je aan om welke velden je wilt vragen of het update-formulier (denk aan naam, organisatie, functie, geboortedatum etc.). Daarmee kunnen wij aan de slag. We maken de e-mail uitnodiging, het formulier en de dankteksten. En sturen je uiteraard een test zodat je eerst zelf alles kan checken.

Zodra je akkoord gaat verzorgen we de verzending. Reacties komen automatisch binnen in AdreZ en MailingLijst. Het is mogelijk om wijzigingen direct door te voeren of ze als mutatie te laten binnen komen zodat je de mutaties zelf kunt accorderen. Na een periode kunnen we ook nog één of twee reminders versturen naar de contacten die nog niet hebben gereageerd.

Heb je vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of chat!