welkom nieuwe klanten

Wij zijn erg blij dat we in de afgelopen maanden weer veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen.

We zien dat veel organisaties  hebben gekozen voor EM-Cultuur vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de Nederlandse helpdesk en de veiligheid. Wij zijn 100% AVG proof en ISO gecertificeerd.

ROTTERDAMSE DAKENDAGEN
Rotterdamse Dakendagen is een van de eerste culturele organisaties die zich, met behulp van een artistiek profiel, richten op het potentieel van daken. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei van 11:00 – 17:00 uur kun je op ontdekkingstocht door het Rotterdamse daklandschap.

STEDELIJK MUSEUM VIANEN
In het Stedelijk Museum Vianen is altijd wat spannends te zien en beleven, van boeiende verhalen en kunstwerken uit de zestiende en zeventiende eeuw uit stad en regio tot en met kunst over actualiteiten.

CULTUURBEDRIJF TIEL
Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurcentrum Zinder. Cultuurbedrijf Tiel wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.

AMSTERDAM 750
Op 27 oktober 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. En dat viert de stad groots, een jaar lang, van 27 oktober 2024 tot en met de daadwerkelijke verjaardag een jaar later. Het doel: een stad die bruist als nooit tevoren!

wij kijken uit naar onze samenwerking!