EM-Cultuur bedient meer dan 600 theaters, theater-en muziek-gezelschappen, festivals, musea en andere not-for-profit organisaties met online contact-, CRM en e-marketing tools. Onze gebruikers zijn marketingmedewerkers die de communicatie van deze organisaties verzorgen. We doen dit al meer dan 35 jaar vanuit hartje Amsterdam. We voelen ons betrokken bij de sector. Onze software voor relatiebeheer en digitale nieuwsbrieven zijn helemaal afgestemd op de sector en we onderscheiden ons pas echt met onze ervaring, persoonlijke aanpak en supportdesk.

We zoeken een:

Freelance Data Importeur

met ruime ervaring met het  converteren en importeren van (contact)data uit uiteenlopende bronnen naar SQL-databases voor onze applicaties AdreZ en MailingLijst. 

De projecten
– Conversies
: Onze klanten leveren ons Excel-sheets, csv-bestanden, Access/Filemaker-exports die we naar de AdreZ/MailingLijst converteren. Devies is “zonder verlies van data” en “geheel ingericht naar de wensen en werkwijze van de klant”. De aangeleverde bestanden zetten we om naar een flexibel tussenformaat/structuur die we met onze eigen “json-field-mapper” naar de SQL-database zetten. Soms met nog handmatige TSQL naconversie. 

– Formulieren: Klanten kunnen de inhoud van hun webformulieren (Formdesk, Google Forms, Typeform, GravityForms etc) met een webhook aanbieden aan onze json-field-mapper. Wij zorgen dat de formuliervelden bij de juiste contactpersoon in hun AdreZ-database wordt opgenomen.

 Wat bieden we?

  • Een kleine, informele organisatie met betrokken medewerkers en een pool van enthousiaste freelance specialisten. Vanuit huis en vanuit kantoor op het Damrak.
  • Projectmatige aanpak per opdracht binnen de fixed-fees die we onze klanten aanbieden. 

Wat vragen we?

  • Zelfstandig kunnen werken in een team
  • Goede kennis van “data” in JSON, en MS-SQLserver 
  • Goede kennis van TSQL, Javascript
  • Ervaring met relatiebeheer- en marketingsoftware

Interesse in deze klus bij een online marketingbureau met klanten in de culturele- en not-for-profit-sector? Stuur je CV en korte motivatie naar: vacatures@em-cultuur.nl t.a.v. Rogier van Teeseling.