Sponsoring

EM-Cultuur is sterk vertegenwoordigd in de culturele sector en ondersteunt dan ook graag deze organisaties door het sponsoren van AdreZ en/of MailingLijst.

EM-Cultuur sponsort Alles voor de Kunsten met een gratis MailingLijst abonnement
Alles voor de Kunsten is een zeer flexibel full-service bureau voor kunst en cultuur en denkt met u mee over invulling en ontwikkeling van uw project, brengt uw project van begin tot einde in alle facetten tot een goed einde. U kunt ze benaderen voor: productie, zakelijke leiding, verkoop, publiciteit & marketing, artistieke ontwikkeling en inhoudelijke ondersteuning.

EM-Cultuur sponsort de Buning Brongers Stichting met een gratis MailingLijst abonnement
De Buning Brongers Prijs is een tweejaarlijkse Nederlandse kunstprijs voor jonge beeldend kunstenaars. De prijzen worden uitgereikt door de Buning Brongers Stichting. De Buning Brongers Prijs is de grootste particuliere kunstprijs van Nederland en is sinds 1966 uitgereikt aan 150 kunstenaars. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van € 4.500. Voor de winnaars wordt bij de prijsuitreiking een tentoonstelling georganiseerd in Arti et Amicitiae en een catalogus uitgegeven. De kandidaten voor de prijs worden door kunstopleidingen voorgedragen.

EM-Cultuur sponsort Bachkoor Holland met een gratis MailingLijst abonnement
Sinds de oprichting in 1921 wordt Bachkoor Holland geprezen om het bijzonder hoge niveau van zijn uitvoeringen van de werken van J.S. Bach die zeer loyaal zijn aan de originele partituren. Dirigent Gijs Leenaars is de vaste dirigent en artistiek leider van het Bachkoor Holland. Hij is ook chef-dirigent en artistiek directeur van het Rundfunkchor in Berlijn. Sinds 2018 heeft het koor de Nieuwe Kerk in Delft als thuisbasis. Het Weihnachtsoratorium en de Matthäus Passion worden hier onder andere uitgevoerd.
uitgevoerd.

EM-Cultuur sponsort het Internationaal Danstheater met een gratis MailingLijst en AdreZ abonnement
Het Internationaal Danstheater (IDT) is één van de oudste dansgezelschappen van  Nederland. Vanaf 1961 was het een gezelschap dat folklore dansvoorstellingen met  livemuziek produceerde om zo de verschillende, wereldwijde dansculturen een podium te  geven. Kwaliteit en authenticiteit waren hierbij de uitgangspunten. Om dit te waarborgen werden choreografen en muzikanten vanuit alle werelddelen aangetrokken om het  authentieke materiaal over te dragen op de dansers en musici. Met respect naar de cultuur  en het volk werd gestreefd naar een zo authentiek mogelijke weerspiegeling. Ieder volk en iedere cultuur is uniek. Het IDT wil deze uniciteit en diversiteit nog steeds  blijven inzetten bij het produceren van voorstellingen. IDT wil de verschillende culturen en  cultuurverschillen koesteren voordat ze verdwijnen.

EM-Cultuur sponsort Krisztina de Châtel met een gratis AdreZ abonnement
Krisztina de Châtel van oorsprong Hongaarse choreografe heeft circa zeventig choreografieën en twee dansfilms gemaakt. De voorstellingen van Krisztina de Châtel draaien rond contrasten en confrontaties: kwetsbare menselijke lichamen staan tegenover natuurelementen als wind, aarde en water, of de imposante ruimte van een kerkgebouw of machineloods.

EM-Cultuur sponsort Nationale Koren met een gratis MailingLijst abonnement
De Nationale Koren scouten jong vocaal talent. In diverse lesplaatsen in Nederland bieden zij het talent de kans zich muzikaal te ontwikkelen en tot bloei te komen. Onder begeleiding van artistiek directeur Wilma ten Wolde kunnen jonge talenten in diverse koorsamenstellingen in de professionele muziekwereld en op het hoogste niveau podiumervaring opdoen.

EM-Cultuur sponsort Noaberhulp met een gratis MailingLijst abonnement
Stichting Noaberhulp ondersteunt mensen, en in het bijzonder kinderen, met een handicap in Kameroen met als doel een zo zelfstandig mogelijk en gelijkwaardig bestaan. Door ondersteuning bij het oprichten en onderhouden van  revalidatie voorzieningen, zoals orthopedische werkplaatsen en schoenmakerijen, en faciliteiten voor onderwijs en scholing aan gehandicapten.

EM-Cultuur sponsort Theaterkrant voor 50% een MailingLijst abonnement
Theaterkrant is het grootste theaterplatform van Nederland, met dagelijks het laatste nieuws uit de podiumkunsten, recensies van alle nieuwe voorstellingen, een theatervacaturebank en meer. Theaterkrant.nl en Theaterkrant Magazine zijn uitgaven van Stichting ter Bevordering van de Podiumkunst in Nederland (Stichting BPN).

EM-Cultuur sponsort Torpedo Theater met een gratis MailingLijst abonnement
Sinds 2001 wordt het Torpedo Theater (tot 2012 Parooltheater) geprogrammeerd met kleine toneelvoorstellingen, performances, talkshows, salon- en thema-avonden, boek- en filmpresentaties, muziekuitvoeringen enz. Het Torpedo Theater krijgt geen subsidie. De kosten worden gedekt door kaartverkoop, baromzet, donaties, sponsoring en verhuur. De opbrengst van goed bezochte activiteiten komt ten goede aan voorstellingen met minder bezoekers, zodat ook beginnende talenten een kans krijgen.

EM-Cultuur sponsort WArd/waRD voor 50% een MailingLijst abonnement
WArd/waRD (Antwerpen, BE) is in november 2000 opgericht om het choreografisch werk van Ann Van den Broek mogelijk te maken. Sinds de oprichting heeft WArd/waRD een aantal producties geproduceerd en gecoproduceerd. Door de enorme stroomversnelling waar haar creaties in terecht kwamen in Nederland, besloot Ann Van den Broek in 2008 ook een stichting WArd/waRD (Den Haag, NL) op te richten. In de voorbije jaren is daarmee een structuur opgebouwd waarbinnen Ann Van den Broek in continuïteit producties heeft gemaakt, die hun basisspreiding zowel in Nederland als Vlaanderen hebben.

ISO 27001
Privacy Waarborg

EM-Cultuur is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we hebben aangetoond dat ons systeem voor informatiebeveiliging (het ISMS) goed is ingericht en dat ook AdreZ CRM en MailingLijst voldoen aan de strenge eisen van de norm ISO 27001.