OOK VOOR HET ONDERWIJS!

Ook onderwijsinstellingen weten ons te vinden voor het gebruik van AdreZ en MailingLijst. En die groei zet gestaag door. Vandaar dat wij ons naast EM-Cultuur en EM-Overheid nu ook EM-Onderwijs kunnen noemen. Onderwijsinstellingen hebben namelijk vanuit hun rol in de samenleving vele relaties die behartigd moeten worden denk aan; stages, onderzoeksopdrachten, contractonderwijs, belangenverenigingen en de overheid waarbij een goed relatiebeheer systeem van belang is.

Met AdreZ kunnen de contacten verschillende ‘tags’ krijgen zodat je altijd één lijst krijgt met alle alumni zodra dat nodig is met bijbehorende communicatie-info. Daarnaast kunnen de gebruikers verschillende rollen krijgen. Zo is het denkbaar dat sommige gebruikers niets mogen wijzigen en andere gebruikers wel alle rechten hebben. Met MailingLijst houd je snel en makkelijk ouders, gastdocenten of alumni op de hoogte door het versturen van een mooi opgemaakte uitnodiging voor opendagen, borrels, vergaderingen en presentaties. Er kunnen verschillende doelgroepen gemaakt en gecombineerd worden om de mailingen op maat te kunnen versturen!

Ik heb niet voor niks MailingLijst aangeraden aan Innoord. Ik vind het programma heel fijn werken, de begeleiding is erg goed en ons lettertype was aanwezig. Dit was voor mij erg belangrijk. 

Merel Kokhuis

Social Media Manager, Innoord