Cultuur

Onze klantenkring is cultureel en toch heel divers, van kleine theatergroepen tot grote musea. We zijn trots op al onze klanten en hechten veel waarde aan een fijne en persoonlijke samenwerking. Onze missie is om met onze tools en service de klanten te helpen zoveel mogelijk bezoekers naar het theater, festival of museum te krijgen.

Theaters & Producenten

Als geen ander weten we wat er speelt in het theater. Content uit je website, de bezoekers direct uit je ticketing snel kunnen mailen. Ook werken we veel met producenten. Bereik je publiek en de programmeurs op een effectieve manier met onze e-marketing tools.

Musea

Wil je als museum je (potentiƫle) bezoekers, vrienden, huurders beter beheren en bereiken? Wij hebben de oplossingen.

Festivals

Zakelijke contacten voor iedereen en overal bereikbaar. Maar ook voor publieks mailingen en integratie met kaartverkoop.

Scholen

Onze toepassingen zijn ideaal voor het bijhouden van- en communiceren met pers, studenten, alumni, medewerkers etc.

Koepels

Diverse koepel maken gebruik van de sterke combinatie AdreZ/MailingLijst. Ledenbeheer in AdreZ, daar ook snel selecties kunnen maken om die vervolgens te kunnen mailen met MailingLijst.

Meer dan 500 klanten vertrouwen al op de diensten van EM-Cultuur!

Met AdreZ kunnen we supersnel allerlei adresgegevens importeren en exporteren, waardoor we efficiƫnt mailingen kunnen verzenden. Gemakkelijker kan bijna niet!

Barbara Kienhuis

Office Manager, De Parade

Wat kunnen we voor je betekenen?

Fijn, je wilt contact met ons opnemen! Laat je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen snel contact met je op.