CULTURELE TOELEVERANCIERS OVERZICHT 2019

De culturele sector kan niet bestaan zonder toeleveranciers. In AdresData kun je daarom niet alleen de contactgegevens vinden van culturele organisaties, maar ook de contactgegevens van de toeleveranciers van de culturele sector! Onlangs hebben we alle contactgegevens van de culturele toeleveranciers in AdresData bijgewerkt. In dit artikel presenteren we de resultaten. 

Meer dan

Culturele organisaties in AdresData!

Aantal contacten per sector

De contactgegevens van de culturele toeleveranciers zijn onderverdeeld over drie sectoren: Podia, Musea en Festivals. Ga met je muis over de pie-chart heen om het exacte aantal contacten (toeleveranciers) per sector zichtbaar te maken.

RUBRIEKEN

De toeleveranciers zijn onderverdeeld in maar liefst 40 verschillende rubrieken. Op deze manier kun je filteren op het type toeleverancier dat je zoekt, en krijg je precies de juiste contactgegevens. De rubrieken lopen zeer uiteen. Van toeleveranciers in digitalisering, tot audiovisuele toeleveranciers, de contacten staan allemaal in AdresData! Hieronder hebben we de verschillende rubrieken in een woordwolk geplaatst. Hoe groter de rubriek, hoe meer contactgegevens er van deze rubriek beschikbaar zijn.

ZELF OOK GEBRUIK MAKEN VAN DE toeleverancier GEGEVENS?

AdresData is de meest complete en actuele culturele adressendatabase met meer dan 9.000 organisaties en 16.000 contactpersonen.

Bestel nu een AdresData abonnement en je kunt een jaar lang onbeperkt adreslijsten in Excel downloaden.